Skip to main content

Kumppanit

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

Uusia kokemuksia ja mahdollisuuksien löytämistä nuorelle ja hänen perheelleen

Nuohko tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa nuorille ja heidän perheilleen mahdollisuuden osallistua kulttuuri- ja urheilutapahtumiin, jotka tuovat uutta sisältöä arkeen. Kumppanit tarjoavat lisäksi mahdollisuuden tutustua joustavasti työelämään, erilaisiin työpaikkoihin ja harrastuksiin. Tällaiset kokemukset antavat nuorelle mahdollisuuden kokea uutta ja nähdä, millaisia mahdollisuuksia hänellä voisi tulevaisuudessa olla.

Nuohkon yhteistyökumppanit

  • HC TPS
  • Logomo
  • Sebastian Ziegler
  • Solar Films
  • Sunborn
  • Trampoliini-parkki
  • Turku Rock Academy (TRA)
  • Turun kaupunginteatteri
  • WellGym

Tutustu kumppaneihin

HC TPS

HC TPS on turkulainen jääkiekkoseura. Nuohkon yhteistyökumppanina HC TPS tarjoaa nuorelle mahdollisuuden kokea urheiluelämyksiä, sekä tilaisuuden tutustua seuran työpaikkoihin.

Logomo

Logomo tarjoaa nuorelle monipuolisesti erilaisia kulttuurielämyksiä. Lisäksi nuorella on mahdollisuus tutustua tapahtuma- ja kulttuurialan työpaikkoihin.

Sebastian Ziegler

Sebastian Ziegler on taiteilija, jonka mukana nuorella on tilaisuus tutustua taiteilijan arkeen ja mahdollisesti osallistua taitelijan vetämään taideprojektiin.

Solar Films

Solar Films on suomalainen elokuvatuotantoyhtiö, joka tarjoaa Nuohkon asiakkaille mahdollisuuden tutustua elokuvien tuotantoon ja päästä tutustumaan leffakuvauksiin paikan päälle. Yritys voi tarjota myös elokuvalippuja.

Sunborn

Sunborn on suomalainen monialakonserni, jonka päätoimialoja ovat mm. hotelli- ja ravintolatoiminta. Kumppani tarjoaa mahdollisuuden tutustua joustavasti työelämään ja erilaisiin työpaikkoihin hotelleissa ja ravintoloissa.

Trampolin Park

Trampoliini-parkki tarjoaa mahdollisuuden tutustua trampoliiniliikuntaan, joka on hauskaa ja vauhdikasta, kehittäen samalla monipuolisesti motoriikkaa ja kehonhallintaa.

Turku Rock Academy

Turku Rock Academy (TRA) keskittyy kokonaisvaltaisesti musiikin tekemiseen ja sen esittämisen eri osa-alueisiin. TRA tarjoaa nuorille tietoa eri uravaihtoehdoista musiikkialalla ja laaja-alaisia näkemyksiä sekä tukea työllistymiseen musiikin parissa.

Turun kaupunginteatteri

Turun kaupunginteatteri antaa kurkistuksen teatterin maailmaan niin elämyksien näkökulmasta kuin työnantajana.

WellGym

Nuohkon nuorilla on mahdollisuus tutustua kuntosaliharjoitteluun ja löytää mahdollisesti uusi harrastus.